середа, 20 квітня 2022 р.

Характеристика

Характеристика
на заступника директора з навчально - виховної роботи Старокостянтинівського аграрно – промислового ліцею 
Якимчук Галину Артемівну
Якимчук Галина Артемівна працює    в ліцеї 37 років. На посаду  заступника директора з виховної роботи була призначена 26.08.1999 році, з 01.03.2012 року займає посаду заступника директора з навчально – виховної роботи. 
Курси підвищення кваліфікації пройшла при науково-методичному центрі підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області, свідоцтво ПК 22771726/003529-21 від 17.03.2021 року. Отримала вищу освіту в  м.  Кам`янець - Подільському педагогічному інституті, 1979 рік.
За період роботи заступником директора показала високі організаторські здібності, вміло планує і організовує навчальну та виховну роботу, забезпечує внутрішній системний контроль за станом проведення уроків загальноосвітньої та професійної підготовки.
Галина Артемівна вносить вагомий внесок в оновлення матеріально-технічної  бази закладу, особистим прикладом, як педагог навчає молодих працівників освіти опановувати  та застосовувати сучасні  методики та технології навчання, організовувати навчання і роботу   здобувачів освіти.
Якимчук Г.А. використовує освітні новітні технології,  застосовує нестандартні форми проведення заходів  з педагогами. Ділиться своїм досвідом на обласному рівні.
  На високому рівні організовує внутрішньоліцейний контроль та моніторинг навчального процесу, вносить ефективні пропозиції щодо якісного виконання навчальних планів і програм.
Якимчук Г.А. вивчає і  впроваджує позитивний досвід керівників   інших навчальних закладів системи  ПТО. Завдяки високим організаторським здібностям, як заступника директора, викладачі та здобувачі освіти неодноразово займали призові місця в конкурсах, які організовували Департамент освіти і науки Хмельницької ОДА у співпраці із науково – методичним центром професійно – технічної освіти та Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді.


  Неодноразово   нагороджувалась обласними та ліцейними грамотами:
2013 р. – Грамота НМЦ ПТО та ПК м. Хмельницький за сумлінну багаторічну працю;
 2013 р. – Почесна грамота Старокостянтинівської районної держадміністрації за високий професіоналізм;
2021 р. – Грамота   ліцею за ефективний супровід та організацію навчального процесу в умовах пандемії.

Директор ліцею                                                                                         С.С.Кучерук               


Дата   _____     З характеристикою ознайомлена                                       Г.А. Якимчук

Немає коментарів:

Дописати коментар