понеділок, 18 квітня 2022 р.

 

У К Р А Ї Н А

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ, НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

Майдан Незалежності, 1, м. Хмельницький,  29005,
тел./факс (0382) 79-51-36,  E-mail: 39091603@mail.gov.ua,Web: http://osvita.adm-km.gov.ua,
код ЄДРПОУ 44243885



Від 10.03.2022  №383-41/2022

 

Керівникам закладів обласних центрів позашкільної освіти


Керівникам структурних підрозділів                    з питань  освіти органів місцевого самоврядування


Керівникам закладів освіти професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти


Департамент освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації повідомляє про відновлення освітнього процесу з 14 березня 2022 року за дистанційною або змішаною формами навчання у закладах освіти  усіх форм власності у Хмельницькій області.

При цьому рекомендуємо утриматися від проведення масових заходів - конкурсів, фестивалів, змагань тощо в очному та дистанційному форматі без нагальної необхідності. Всі заплановані масові заходи у закладах позашкільної освіти обласного підпорядкування та в Хмельницькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти переносяться на невизначений термін до стабілізації ситуації в країні.

Звертаємо увагу на необхідність психологічної підтримки учнівської молоді. Низку відповідних матеріалів, що постійно поповнюється, розміщено на сайті Міністерства (https://mon.gov.ua/ua/news/mon-zapuskaye-informacijnu-kampaniyu-pro-te-yak-zaspokoyiti-ditej-pid-chas-vijni ), на сайті Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, багато ресурсів пропонується громадськими організаціями в мережі Інтернет.

Також просимо здійснювати поширення інформації патріотичного спрямування за участі здобувачів освіти (відео-ролики та інше) в соціальних мережах та на офіційних сайтах закладів освіти.




Директор Департаменту       о/п                          Дарія БАСЮК


Фіярська С.

(0382) 79-51-36



Немає коментарів:

Дописати коментар